Stream Team er et ugentligt program på Radio24syv, hvor Kasper og Frederik diskuterer ugens mest aktuelle film og serier på nettet med en ny gæst. Vi har besøg af komikere som Michael Schøt, Lasse Rimmer og Sanne Søndergaard til at tale om komedieserier og stand up, politikere og debattører som Johanne Schmidt-Nielsen, Manu Sareen og Emma Holten til at udfolde seriernes politiske potentiale og fagnørder som filminstruktør Cav Bøgelund og DRs dramachef Piv Bernth til komme i dybden med, hvordan tingene bliver lavet. Alle typer gæster er velkomne, bare de er med på at diskutere, hvad den overvældende bølge af serier siger om vores tid og samfund. 

Stream team er Danmarks første og eneste radioprogram om tv-serier og streamingkultur og bliver sendt hver søndag 21.05 på Radio24syv.
Vi kommer også gerne ud og laver en live-version af Stream Team med en af vores veloplagte gæster. Kontakt os for at høre mere!


Politiken skriver om Stream Team

"Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb anbefaler ikke bare indhold fra streamingtjenester, men diskuterer også tendenser og serier med inviterede gæster. Det er seriøs forbrugerservice, der ikke er bange for at jonglere med både finkultur og populærkultur."

— Joakim Grundahl

Soundvenue skriver om Stream Team

"Radiokanalen 24syv har fået sig et program, der er et rigtigt godt bud på seriøs og levende filmdækning til radio i den digitale tidsalder. Journalist Kasper Lundberg og producer Frederik Dirks Gottlieb er vidende og behagelige værter, der dygtigt går til gæsterne med velfunderet nysgerrighed. Det gør Stream Team til et forfriskende indslag på det danske radiotapet."