Serieland er Danmarks første tv-program om tv-serier samt TV2’s første egenproduktion til streamingtjenesten TV2 Play og sendes i aktive sæsoner én gang hver 14. dag på Play og ZULU. I Serieland anmelder Frederik og Kasper aktuelle serier, laver interviews med seriekyndige fagpersoner, sammensætter serielister, udskriver serierecepter til programmets seere og inviterer kendte, serienørdede gæster på besøg til livlige diskussioner om godt og skidt på seriefronten. Serieland leverer også indhold til TV2.dk samt Go’ Morgen Danmark hvor Frederik og Kasper er faste serieeksperter. 


Politiken skriver om Serieland

"Kasper og Frederik tager serier pisseseriøst. De tør kritisere, når der ingen kvindelige karakterer med substans er at finde i en ny krigsserie og de er i deres es, når de frit kan diskutere med deres gæstedommer (Johanne Schmidt-Nielsen, bl.a.)"

— Katrine Hornstrup Yde

Soundvenue skriver om Serieland

"Serieland’ tager udbuddet på de danske streamingtjenester under kærlig behandling, og i værtsstolene sidder Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb. De bestyrer i forvejen Radio24syvs ‘Stream Team’ og vil altså nu bringe livlig seriediskussion til folket under begge faner."

— Jacob Ludvigsen