Siden 2013 har Frederik og Kasper beskæftiget sig fuldtid med at anmelde, formidle og kommentere på det stadigt voksende udbud af tv-serier og streamingtjenester. Sideløbende med deres radioprogram Stream Team (Radio24syv) og tv-programmet Serieland (TV2) har Frederik og Kasper agerer som faste TV og serie-eksperter for bl.a. Go' Morgen Danmark, Kulturrådet, Filmselskabet, NEWS, Aftenshowet, Radio24syv Morgen, P1 Morgen, Politiken, Euroman, Berlingske og Børsen.

Vi tilbyder

Seminarer, foredrag, konsulentarbejde for broadcastere og streamingtjenester, konceptudvikling, udtalelser om film og tv-serier, moderering af debatter mm. 

Kasper Lundberg

Kasper er udannet cand. public i analytisk journalistik med en BA i litteraturvidenskab og har skrevet portrætter, tendensartikler og anmeldelser af film og serier for Information, filmmagasinet Ekko, Børsen og Soundvenue. 

Kaspers yndlingsserie er det skøre, eksistentialistiske familiedrama Six Feet Under.

Frederik Dirks Gottlieb

Frederik er uddannet cand.comm i kommunikation og virksomhedsstudier og efterfølgende som filmproducer på den 3-årige uddannelse ved filmskolen Super16. Frederik har flere års erfaring både med marketing og har arbejdet fuldtid som filmproducer hos både Beofilm og Mastiff.

Frederiks absolutte yndlingsserie er den samfundspolitiske og hyperrealistiske spændingsserie The Wire.