Vil du have et underholdende foredrag på en koncentreret time med klip fra de nye serier du bare ikke MÅ gå glip af eller et dybdeborende seminar om mangfoldighed i populærkultur over flere dage med masser af kloge gæster? Uanset hvor dybt eller bredt, nørdet eller poppet du kan lide det, er vi til at tale med.

Kontakt os og få et godt tilbud eller et skræddersyet foredrag til netop dit arrangement!


Faste foredrag

10 SERIER, DER ÆNDREDE VERDEN

Cremen af seriecremen. I kommer til at se de bedste scener fra de mest indflydelsesrige serier, der nogensinde er lavet. Det her er foredraget, hvis du vil være sikker på at kende dine serieklassikere.
 

UTOPIER OG DYSTOPIER

Frederik elsker de dystre universer, hvor de onde vinder og de gode græder. Kasper elsker serier i lyse nuancer, hvor alle gerne vil gøre verden til et bedre sted. Gennem en række klip fra både dystopiske og utopiske serier prøver vi få hinanden og publikum over på henholdsvis den mørke og den lyse side.
 

MUST SEE TV

Med over 400 serier om året bare i USA, kan det være svært at vide, hvilke man skal vælge at bruge sin dyrebare tid på. Her præsenterer vi scener fra de sjoveste, skøreste og vigtigste serier lige nu.
 

DE POLITISK KORREKTE SERIER

Vi viser hvordan serierne er lykkedes med at nærme sig den mangfoldighed i mainstream som Hollywood i årtier er blevet kritiseret for at mangle. Fra skuespillere med dværgvækst i hovedroller til diskussioner om køn, seksualitet og diskrimination er skamløs mangfoldighed blevet et centralt kodeord for serieudviklingen.

Stream Team Live

Vi laver en levende version af vores radioprogram, komplet med ugens runde om “hvad vi har set for nylig”, diskussion om medietendenser og en stor anmeldelse af en aktuel serie. Vi sørger for gæster fra vores kæmpe netværk af kendte og begavede mennesker fra alle afkroge af det danske kulturliv. Kom gerne med ønsker!